Immun.se säljer 2 start-kit och även UMS-böckerna


UMS startkitHuvudleverantörer till UMS är immun.se

När utmattningsskolan.se startade den 27 juli 2016 uppstod rätt snart ett problem, eftersom ”alla” tyckte att det var svårt att surfa runt och plocka ihop vad man behöver ha i starten.

Jag hade tidigare handlat av immun.se , och upplevt dem som mycket snabba och korrekta. Därför frågade jag om de kunde plocka ihop ett startkit, och det kunde de.

Leverantören av startkittet är en viktig person, eftersom vi har hjärndimma ofta, fattar inte, kan glömma bort…  Den personen måste vara kärleksfull, och inget surkart.

Jag besökte dem, och läste av dem några timmar, och beslöt att immun.se får förtroendet, och det har fungerat som klockan sen 2016.

UMS medlemmar bestämde sen via en omröstning vad kittet skulle innehålla

Vi har därför en egen sida hos dem, och eftersom jag gör en turné i Sverige bestämde jag mig för att hälsa på dem. (Jag tog en massa foton med min Ipad vars bredbandsuppkoppling är trasig varför jag inte kan ta ut några bilder.)

UMS:are som går i den riktiga skolan, och som är inskrivna i UMS kurs 1, har dessutom 10% rabatt på allt, utom reavaror, hos immun.se

UMS-artiklarna hittar du här

Startkittet är hopplockat av gamla UMS:are sommaren 2016 därför att alla tyckte att det var för svårt för sjuka med hjärndimma att leta varor över halva Internet. Det tillkom via omröstningar, och med i kitet ska det följa en lapp som hänvisar till UMS:s för support.

UMS-böckerna ska Immun.se hålla samma priser som förlaget gör. De ska nu försöka hålla UMS-böckerna i lager, och då får man dem med vändande post.

UMS-böckerna finns som e-böcker i Internetbokhandeln, och ”Utmattad-fri från hjärndimma” samt ”Sömnlös” också som ljudböcker och säljs också av Internetbokhandeln.

Ena grundaren har varit svårt sjuk

Det förenar oss eftersom jag som är Utmattningsskolans grundare ock så var svårt sjuk, och våra före detta sjukdomar blev sen till ett nytt jobb, och erfarenheterna har hjälpt många.

Men det finns en stor skillnad därför att de säljer produkter
Det gör inte jag, och jag har t.ex. inte provision från dem eller någon annan, och det innebär att de aldrig får säga att nåt är bra. De kan inte tala ur skägget hur som om vad som  kan hjälpa dig för då ska den produkten de rekommenderar räknas som medicin, och det får de inte sälja. Deras rådgivning brinner delvis inne, och de får inte uppmana folk att pröva ditt eller dutt.

Vi sågs över en fika, och jag samt en väninna, som var chaufför, fick smaka på tre bärpulver utblandade i yoghurt. Man hinner inte speciellt mycket mer på kort tid. Men jag hann med det jag skulle nämligen att läsa av dem, och de är lika friska live som jag alltid har uppfattat dem som.

Grundaren Carina berättar:

”Det här hände mig
Jag heter Carina och var 32 år då det hela började med ett födelsemärke på vaden som visade sej vara Malignt Melanom. Födelsemärket opererades bort och sen var allt frid och fröjd i 6 år. Då fick jag en öm knöl på insidan av låret.

Efter provtagning fick jag veta att det var en cancertumör, en metastas i en lymfkörtel som kommit ifrån det gamla födelsemärket. Operation igen. Inte kul alls. Alla lymfkörtlar från knäet till ljumsken togs bort.

Sen dröjde det ca 6 månader innan jag fick ont i ryggen. Jag gick till en kiropraktor åtskilliga gånger, i tron om att det var en sträckning i ryggen. Man vill ju inte tro att allt är cancer. Men det var det. Den gick inte att operera, så det blev strålning och ett slags cellgift som heter Temodal. Jag hade hört att Temodal inte hjälpte så bra, så jag var väldigt skeptisk, men hade inget val.

Jag var verkligen dålig. Tumören hade växt in i ett revben så det nästan var av. Skiktröntgen visade att det var förändringar på levern och i ena lungan också.

Tog hjälp av naturmedicin
Eftersom jag alltid har varit intresserad av naturmedel (kosttillskott) så dök jag in i snårskogen av mer eller mindre verksamma produkter i ett försök att själv göra något åt min situation.

Men det måste jag säga, att utan hjälp av Ann, en väninna, att leta runt på Internet hade jag aldrig hittat alla bra produkter som jag äter nu. Det första vi lärde oss var hur enormt viktigt det är att bygga upp immunförsvaret. Därför koncentrerade vi oss på att hitta produkter som gjorde det.

Först och främst Mivitotal. Även stora mängder C-vitamin, MSM, Kolloidalt Silver, Björkaska och PH-Kalk slank ner. Antioxidanter är mycket viktiga.

De skyddar oss mot fria radikaler. Fria radikaler kan liknas med att släppa loss en galen elefant i ett glashus! Så mycket skada gör de i kroppen. Dessa kosttillskott är bara en del av de vi har ätit.

Nu har det gått 13 år och allt ser bra ut! Läkarna är förvånade över att allt har försvunnit, t.om revbenet har läkt.

Jag behöver inte längre ta Temodal. Tyvärr är läkarna inte intresserade av att veta vad jag har stoppat i mig för att stärka mitt immunförsvar och öka kroppens återhämtningsförmåga.

Vår personliga åsikt – om immunförsvaret och immunbristsjukdomar

Vi har ingen aning om det är kosttillskotten eller bara cellgiftet som har hjälpt, fast vi tycker det känns logiskt, att brist på lika vitaminer, mineraler och antioxidanter gör kroppen mycket svagare när den utsätts för stora påfrestningar.

Vår personliga åsikt är, att om kroppen är i balans har sjukdomar svårare att få grepp om en.

Nu vill vi ge tips till andra som vill försöka göra något åt sin situation. Och glöm aldrig att Du är den enda som känner DIN kropp!

Lyssna inåt så kommer du att hitta din inre styrka!

Ge inte upp. Så länge det finns liv finns det hopp!”

Livsavgörande! Utmattningsskolan räddade mitt liv, med start dag 1

Utdrag ur UMS-boken Sömnlös av Lena Holfve:

Sömnstörande emotionellt bagage – ums diagnos
Om man inte vet hur man uppnår det glädjefulla och tillfredsställande liv man önskar kan man fastna i, och till och med acceptera, en livsstil med emotionellt trauma, kronisk fysisk smärta, tvång och missbruk, eller kanske bara en tomhetskänsla.

Piller lockar, för att man vet inget annat, för att döva smärtan och för att få sova på natten och trycka ner ångest, vilket ofta skapar en känsla av fångenskap.

Denna teknik är till för dig som är trött på att avstå makten över din hälsa och lycka till ”vårdproffsen” eller för dig som är trött på att springa på dyra behandlingar i egen regi eller för dig som är utdömd av vården; de kan inget göra.

Du kan, liksom jag gjorde, ta ditt fysiska och emotionella välbefinnande i dina egna händer. Det är mycket enkelt och alla kan behärska tekniken, och den är framförallt gratis.

Min företagsläkare sa att han aldrig hade stött på någon som tog så mycket ansvar för sin hälsa som jag.

Det är mycket bra att du gör det, menade han.
– Det blev min räddning, säger jag idag, också att han gav mig detta viktiga stöd år 2011–12.
Han meddelade mig också att ”ingen kan utmattning, alla bara gissar!

När jag meddelade att jag tänkte söka vård i Asien sken han upp, och då jag väl var hemma igen sa han:

– Jag vet inte hur de gör men jag har sett flera komma friska därifrån!

Du lär få lindring från kronisk smärta, känslomässiga problem, sömnstörningar, missbruk, fobier, posttraumatisk stresstörning och fysiska sjukdomar via tapping. Det låter för bra för att vara sant, men det är sant, och idag har många forskare kommit fram till den glädjande insikten.


En grupp som inte kan sova är de som har parasiter

Utdrag ur UMS-boken ”Parasitfri” av Lena Holfve:

SYMTOMLISTAN

Sömnsvårigheter! Som vi alla vet kan sömnsvårigheter ha att göra med många olika fysiska och emotionella åkommor, men det är värt att tänka på att de även kan orsakas av parasiter.

Utmattning, kronisk trötthet

Hudproblem, klåda, eksem, allergi, acne

IBS, matsmältningsproblem

Inflammationer och feber

En obalanserad kroppsvikt

Mental obalans, nervositet, hyperaktivitet
Ångest, tandgnisslande, nattsvettningar

Ständig klåda vid anus, blod i avföringen, sura uppstötningar

Dålig andedräkt och dålig smak i munnen

Aptitlöshet

Svullen mage, förstoppning, diarré

Gaser och uppblåsthet

Smärtsam menstruation

Migrän, huvudvärk, hjärndimma

Begär, särskilt efter socker

Led- och muskelvärk

Anemi

Rinnande näsa

Blåsor på läpparna och i munnen

SJUKA VALSAS RUNT

Om du läser igenom symtomlistan en gång till och antecknar inom vilken avdelning på ett sjukhus som symtomet handhas lär du finna att en del av dem ska till medicin, en del till psy-ket, en del till infektion osv.

Det blir en moment 22-situation när man tillhör många avdel-ningar samtidigt som ingen ens erkänner parasiters existens. Men nu lär man göra det, inom kort, eftersom USA numera gör det. Vi har länge lekt Följa John med just USA. Man ser allt oftare artiklar i tidningarna med ordet ”parasit”.

I USA slog parasiternas existens ner som en bomb!
– Parasiter finns!!! Miljoner är infekterade!!!

En läkare som alltid har hävdat att parasiter finns är Dr Hulda Clark, och hon har självfallet arbetat i motvind. Om nu patienterna som har talat om parasiter har ansetts ”galen-prata” är det intet mot vad man har ansett att Dr Clark har gjort. Nu när USA erkänner parasiters existens minskar mot-vinden radikalt och hennes forskning blir extremt värdefull.

KOMPLICERADE!

Parasiter lever även i andra parasiter. De har sina egna bakte-rier och virus. Bakterierna själva har virus. En typ av runda-orm kallas Ascaris (spolmask) och den är mycket vanlig hos människor.
Den ger oss också Mycobacterium avium som orsakar nattsvett. Det du kallar för ”förkylning” kan i botten röra sig om parasiter. De är så små och tysta men ack vad de ställer till med.

Dr Hulda Clark ägnade hela sitt liv åt att undersöka parasiter. Hennes bok ”The Cure for All Diseases” har förändrat mångas syn på kroppen. Ju mer ohälsosam du är, desto fler parasiter får du. Parasiter äter upp dina näringsämnen och vitaminer. Även om du äter väl stjäls din mat, bokstavligt talat!
Vi har medlemmar i UMS som var så påverkade att de inte ens orkade gå runt huset. De är numera åter i arbete och kan gå miltals utan problem.

Här har vi en medlem som hade parasiter, de är nu borta, och det som återstår är tungmetaller och kemikalierester.


Samtliga texter i denna domän är skrivna av författaren Lena Holfve.

4 örter till den som har sömnproblem

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *