Sömnlös, 3 :e alternativet som ljudbok

Sömnlös

Att ha en sömnlös natt kan låta som en bagatell

Men om det är ett återkommande problem kan det inte bara vara en plåga utan också ha negativ effekt på livet och hälsan.

Sömnlöshet, sömnstörningar, sömnproblemI Sömnlös får lyssnaren svar på både varför man sover dåligt och hur man kan råda bot på sömnproblemen genom att samarbeta med kroppen istället för att motarbeta den.

Metoderna är nya i Sverige men prövade av tusentals svenskar under 1,5 år innan boken skrevs. Några av dem som äntligen löst problemet och som nu sover citeras i boken.

Utmattningsskolan.se del 2: Sömnlös – Fri från sömnstörning är den andra boken i en serie som omfattar hela Utmattningsskolans handlingsprogram. Boken är ändå helt fristående.


Säljs bland annat av Bokus, Adlibris, Bokon, och direkt ifrån Utmattningsskolans server, se menyn ovan, och Immun.se säljer den och UMS startkit.

 


Utdrag ur Sömnlös

Vad ska jag göra om jag inte kan sova?

KROPPEN ÄR INTELLIGENT OCH DEN VERKLIGA EXPERTEN
Feber och inflammation är bra och står för att kroppen jobbar på rätt sätt med en infektion t.ex. Det är som med varbildning. Miljarder vita blodkroppar är ”var” och de jobbar intensivt för att ta hand om det som larmet handlade om och som fick dem att rusa iväg likt en armé till ett infekterat ställe. Vi vill gärna öppna huden och klämma ut varet…

Du måste arbeta samman med din kropp och inte emot den. Bada i heta bad då du har feber och hjälp kroppen att skapa den hetta den behöver.

Ordet ”febernedsättande” lär man med stor sannolikhet skratta högt åt i framtiden ungefär som vi gör om någon berättar att den köpt en vakthund för tiotusen som vederbörande sedan avlivade då den skällde ut den första tjuven.

När jag väl kom under vård i Indien sa tre läkare samstämmigt:
– Sitt still! Du har en inflammation i hjärnan.
Jag fick inte ens utöva yoga, inte med en endaste liten tumme, därför att jag ansågs för sjuk, dödssjuk, och det var jag också.

Innan jag kom ner dit ramlade jag, bröt foten, fick en fraktur över hela överkäken som krävde mängder med operationer i kraniet. Jag åt flytande föda och kunde inte tala på ett år.

I Sverige erbjöds jag insomningstabletter samt läkarsamtal och mitt tillstånd ansågs vara ”arbetsrelaterad stress”. Av den anledningen gjorde jag mig av med tre bolag, sa upp all personal, och mådde inte ett dugg bättre.

Jag hade parasiter och var aluminiumförgiftad, och båda de grund–orsakerna skapar enorma sömnstörningar. Jag är rätt säker på att jag hade inte ens levt idag om jag hade följt de råd jag fick i Sverige, som kostade mig hur mycket som helst, om vi enbart betänker att jag gjorde mig av med mitt jobb helt i onödan.

Min banktjänsteman sa mig efteråt:
– Vi räknade med att du skulle trilla av pinn.
Långt upp på Cyperns skaft i Karpaz utbrast en vän:
– Lever du?

 


Utdrag ur boken ”Parasitfri – Utmattningsskolans serie om förgiftningsrötter”

Sömnlöshet, sömnstörningar, sömnproblemEn annan mycket vanlig orsak är parasitinfektioner, som jag själv hade. De förnekas i allmänhet helt i Sverige, och in absurdum. I USA förne-kades parasiter länge, men numera anger statliga organ att de är ett enormt stort hälsoproblem och att miljoner är infekterade.

Vi har haft medlemmar som har varit sjukskrivna i tio år, som nu är helt friska och som har återgått i arbete sedan de blivit av med parasi-terna. Är man invaderad av parasiter, och får ut dem, blir man mycket snabbt återställd eftersom man själv får behålla energin från maten.

En UMS-medlem, som numera är ren, berättade att hennes psykiatriker hade skrivit i journalen: ”Patienten tror att hon har parasiter.” Hon sa mig att den anteckningen nog var ett kodord för ”en riktigt galen kvinna” – den medicinska vårdpersonalen förändrades hör- och synbart på grund av den.

Det kan således vara svårt, för att inte säga omöjligt, att få hjälp av dagens vård, och du hamnar lätt på den psykiatriska avdelningen. Men psykofarmaka biter inte på parasiter.

Utmattningsskolans metoder är prövade med stor framgång av tusen-tals svenskar under två år. Några av dem berättar själva i boken.


Inköpsställen, se menyn ovan, eller be ditt bibliotek ta hem den.

Du kommer att få lära dig räkna orsaker; 1,2,3

Sömnlöshet symtom:

Immun.se säljer 2 start-kit och även UMS-böckerna

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *