Du kan inte kontrollera solstormarna, men vi kan studera dem

Vi kan kontrollera faktakontrollera

Det är inte länge sedan, och sker säkert än idag, som folk hånades om de berättade att de påverkas av fullmånen. Dålig sömn kan skyllas på fullmånen | SvD  /  Hur påverkar månen vår kropp?  Numera börjar det bli känt.

Solstormarnas inverkan okänt i Sverige

I boken går jag igenom företeelser som påverkar. De flesta får höra att det är ”stress”, som ligger bakom att man inte kan sova, men det är i princip bara ett känslo- eller symtom-ord.

Jag kan heller inte se att den wobblande månen, som skapar översvämningar, är känd?

Stress kommer nånstans ifrån
Något utlöser den känslan och ett stressat beteende.

Indisk press brukar ha informationen på förstasidan, under guldpriset, och all världens media meddelar allmänheten men inte vår press.

Det förstår inte jag alls eftersom solstormar är något som påverkar precis alla mer eller mindre. Det har lett till att absolut ingen svensk jag har kontakt med känner till hur människan reagerar med bland annat en konstig sömn.

Vanliga reaktioner är sömnlöshet, yrsel, värk och huvudvärk, och en känsla av overklighet

Det som händer, då man förstår den här typen av skeenden – som man inte kan kontrollera men skydda sig mot rätt långt – är att man slipper fundera, och då stressas man mindre.

 – Javisst ja, det är solstormar nu!

Vi dricker mer vatten, med lite havssalt eller Himalayasalt i, och håller oss inomhus samt håller koll på när nästa solstorm antas anlända.

Solar flare: The sun touches our psyche – Washington Times

Magnetic Storms Affect Humans As Well As Telecommunications


Utdrag ur boken ”Utmattning & Sömnlöshet” av Lena Holfve

Vissa saker kan du inte styra över och dit räknar jag solstormar och fullmånen. Forskare vet numera att fullmånen påverkar människans sömn negativt.

Nobelpriset i medicin 2017 hänger på även den tesen. Deras studier har hjälpt oss att bättre förstå människans biologiska klocka och hur våra kroppar fungerar. Alla levande organismer har varit tvungna att anpassa sig efter vår planets rotation.

Däremot finns det knappt något alls skrivet på svenska om solstormarnas inverkan på vår hälsa. Du måste gå utomlands för att hitta information.

Märkligt nog meddelar inte svensk press då det är solstormar vilket sker frekvent utomlands. BBC har till exempel. haft stora dokumentärer och de tar också upp aktuella stormar på nyhetsplats. I Indien har man prognoserna på förstasidan, under det vanliga vädret och guldpriset.

Inom UMS har vi noterat att medlemmar får sömnen störd, de kan bli yra, få en hiskelig huvudvärk, etc. av solstormar. Vi informerar alla om dem. UMS består av cirka 3 000 medlemmar som numera inte behöver söka läkare, eller ta sig till akuten därför att de vet att de ska dricka mycket vatten, och de vet framförallt varför de blir yra, trötta och allmänt konstiga.

Vill du ha koll på solstormar kan du använda www.spaceweather.com.

Solar minimum problemet +
den wobblande månen som skapar översvämningar + frekvenshöjningen
– spellista på YouTube

Immun.se säljer 2 start-kit och även UMS-böckerna

Etiketter:

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *