Du kommer att få lära dig räkna orsaker; 1,2,3

De flesta vet hur man tankar en bil och varför men det är inte lika känt varför man somnar och tillika varför man vaknar. Hur ofta somnar respektive vaknar du under ett år? Hur ofta tankar du en bil under samma tid?

Det är smart att lära sig hur sömn fungerar!
Du kan aldrig lösa ett problem om du inte förstår vad som kan vara grundproblemen.
I boken kommer du att få lära dig vem eller vad det är som har makten. Det är inte du.

Utdrag ur Sömnlös

Men Nobelpriset i medicin 2017 har meddelat att kroppen själv styr; inte du, inte ditt ego, din chef, ingen. Den dörr de slet upp kommer att öppnas på vid gavel inom fem, tio år, tror jag.

I Asien är det känt att om du fastar i 72 timmar startas hela ditt immunsystem om som när du startar om en dator, och att den handlingen i sig kan lösa många problem. Vad jag vet är det inget man praktiserar hos oss.

Konsekvensen av Nobelpristagarnas rön lär vända upp och ner på hela klotet på sikt så långt att absolut ingen vill arbeta skift t.ex., eller i alla fall få extremt bra betalt om man gör det. Förr eller senare kommer människokroppen att få den makt den förtjänar också i det offentliga rummet och på arbetsplatserna, men först måste en massa politiska och sociala ideologier och dogmer dö, speciellt de som är baserade på felöversättningar.

 


Utdrag ur boken ”Äntligen fri från utmattning!” av Lena Holfve

lära

Martina beskriver väl hur sjuk och rädd man är, därför att man inte förstår vad som händer. Det ser vi hela tiden att så snart sjuka får dels hopp, dels börjar lämna tron på att det är obotligt och psykiskt, försvinner den ödesdigra rädslan, som vi vet har drivit människor in i döden via självmord.

Jag tackade Martina för den rapporten, hon är en av många mögelförgiftade, och jag minns känslan när man blir frisk, eftersom jag har varit enormt sjuk själv.

Min egen rot var aluminium och parasiter. Jag startade Utmattningsskolan.se i juli år 2016 av en ren slump. Till min förvåning hade en text som jag hade skrivit om utmattning delats av tusentals människor på Facebook. Jag skapade därför en grupp, och bad intresserade ansluta sig, och vi blev genast flera hundra, och jag utredde varför min artikel hade blivit delad. Jag förstod rätt snart att det berodde på att jag hade botats från utmattning.

Jag frågade ut dem, insåg att en utbildning behövs, och jag skrev kurs 1, och medan de gick den skrev jag kurs 2, och de övriga, totalt nio avsnitt.

Nu snart sju år senare har vi mängder med före detta sjuka, som idag är helt återställda, och några av dem talar ut i boken. I Sverige tolkas symtomen ofta som ”psykisk ohälsa”, men jag själv blev aldrig utsatt, och blev helt återställd i Asien, där man vet att det hela är rent fysiskt. Metoderna har jag återskapat, och försvenskat en aning, men de är godkända av läkarna som vi samarbetar med.
Vi har lärt oss en hel del under åren, och mycket är generellt för alla drabbade. Metallförgiftningar liksom mögel är en gigantiskt stor orsak till diagnosen “utmattningssyndrom”.
Ögonen släcks, och man orkar inget, minns mycket uselt, saknar ofta närminne helt, kan inte läsa, inte räkna, och det beror på in flammationen i hjärnan. Jag minns, konstigt nog, den gången då jag såg ett par bilnycklar i hallen. Hade jag en bil? Och om jag nu har en… var står den? Hur ser den ut???

Många har frågat mig under de gångna sex åren varför vi inte har annonserat eller på annat sätt agerat. Jag visste från starten att jag hade blivit frisk av metoderna, och att det höll, men det är först nu vi vet att de fungerar kollektivt och att resultaten är hållbara, nu när vi har gamla medlemmar som har varit friska i 2–5 år, och ofta efter 4–17 års sjukskrivningar. Metoden är rätt enkel; eliminera hjärndimman, så man kan tänka, få ordning på sömnen i en giftfri miljö, för att få orken tillbaka, och börja sen leta efter rotorsaken, med hjälp av symtomlistor och labb utomlands, och vi sänder dem biologiskt material.
Till boken hör ett antal videos, som finns i en egen spellista på YouTube.

[..]

Carola, fortfarande frisk?

April 2022:

”Jag mår nu toppen, jobbar heltid, äter bra mat, har energi för fritiden också. Så enormt tacksam till dig och Utmattningsskolan.se för att jag fick mitt liv tillbaka.

Är noga med att hålla bort snabba kolhydrater för det var nog sista roten till utmattningen. Direkt som jag har ätit potatis, ris eller glutenfri pasta eller glutenfritt bröd, som är snabba kolhydrater (har inte alls ätit vitt socker sedan jag gick i UMS), då blir jag så trött och hjärndimman knackar på.

Jag använder nu lågkolhydrat glutenfri kost gjord av rena råvaror utan tillsatsämnen, jag hålls fräsch och har mycket energi. Fyllde 55 år nyligen och känner mig som 30 både i kropp och själ.”

Ett av symtomen är livsmedelsöverkänslighet, och den ene kan vara känslig för vitt bröd och den andre för mjölk.

Jag frågade Carola om hennes sjukdomsrötter:

”Först när jag hade gjort UMS parasitkur såg och kände jag en stor förbättring, redan efter ett par veckor, och kände mig återställd efter kuren.

Men sen märker man att det kan bli ännu bättre. Jag hade, innan parasitkuren, bantat bort plast och aluminium helt och hållet ur hushållet (främst plastburkar för matförvaring och teflonstek-pannorna, använde ingen deodorant), och även ätit glutenfritt en längre tid (har inte celiaki men fick ont i magen av gluten).
Socker har inte passat mig, redan före jag började i UMS, men åt ändå socker då det gav lite tröst i tillvaron. Jag hade också en hel del toxiska relationer (speciellt en väninna) som jag städat bort. Detta genom att jag fick mera fysisk kraft fick jag också psykisk kraft att orka ta fajterna med de personer som tog min energi, samt stressen av att inte kunna säga nej, trots att jag ville säga nej.

Nu har jag inga problem med sådant mera
Så till mina rötter: Jag börjar med de mest avgörande: parasiter, gluten, socker, toxiska relationer E-ämnen, snabba kolhydrater (för mycket frukt ger också hjärndimma), aluminium, stora mängder mjölkprodukter passar inte mig heller, använder syrliga om jag behöver, men bäst mår jag helt utan mjölkprodukter.

Jag hade en läckande tarm och jag har byggt upp den med UMS benbuljong så jag hade säkert näringsbrist på grund av den. Jag var mer eller mindre utmattad två år före UMS, men sjukskriven ca sex månader med läkarens ord klingande i mina öron: ”Då det nu är tredje långa sjukskrivningen på grund av utmattning kommer du aldrig mera att bli helt återställd, vi måste fundera på deltids sjukpension”.

Jag klassades nog som för alltid ”förstörd” av utmattningen. Ännu i denna dag höjer min läkare på ögonbrynen och ”skyller på bra medicinering” mot sköldkörtelunderfunktion och min Addisons sjukdom (binjurebarkssvikt). Binjurarna är helt bortskrumpnade sedan 20 år tillbaka och har åtminstone ännu inte visat tecken på återupplivning.

trött, sömnlösOch med bra kost har jag ju kunnat minska på båda medicinerna med 25%, så kanske framöver ännu mera.

Läkningen fortsätter trots jag nu är helt frisk från utmattning. Före UMS hade jag två olika sjukskrivningar på över sex månader (allt detta under 6–7 år). Nu har jag jobbat heltid inom vården sedan fyra år tillbaka på en både fysiskt och psykiskt tung avdelning och klarar av det bra.

Och eftersom jag mår så bra kände jag nu det är dags att våga mig på nya utmaningar, så jag ska börja jobba på en avdelning med palliativ vård. Jag jobbade med det då jag blev utmattad, men längtan tillbaka har vaknat med åren då jag mått bra.

Har nu jobbat 3,5 år på en barn- och ungdomsavdelning med psykiskt ostabila tonåringar, anorektiker, multisjuka mindre barn samt med nyfödda. Tyvärr har Covid gjort att en del tonåringar mår dåligt, det har senaste året mest blivit psykvård, och den ger inte mig samma glädje i jobbet som jag önskar.

Jag vågar drömma igen och säga vad jag önskar. DET är nog det som säger mig att jag nu är frisk och att jag orkar göra något annat på fritiden än att vila för att orka jobba nästa dag.”

4 örter till den som har sömnproblem

Immun.se säljer 2 start-kit och även UMS-böckerna

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *