Välja ut minst 3 verktyg som sömnlös

Sömnlös

Välja ut dina verktyg mot sömnlöshet

sömnlösDu vet att det finns lättmjölk, vanlig röd, konserverad mjölk på burk, mjölkpulver.

När du har lärt dig, och tränat ett tag, kan du skilja ut vilka ljudslingor du kan använda, hur och varför, och lika lätt som du kan skilja på olika mjölksorter.

På samma sätt får du en verktygslåda som du kan plocka mängder med smarta tips ur,

Boken är fullsmattrad med asiatiska metoder, som människan har använt i 5-6000 år som man vet, och de fungerar, och de ifrån Asien är parade med moderna kunskaper hämtade i USA.

Samtliga är använda av tusentals svenskar under två år innan bokens skrevs.


Utdrag ur Sömnlös:

Det tar tre veckor för människan att etablera en ny vana – välj noga vilka du vill genomföra. Det tar ännu längre tid för samhället att vrida om tankbåtarna. För tio år sedan meddelade pressen att sjuka hus är farligare än befarat.

År 2016 meddelade den före detta mögelförgiftade UMS-medlemmen Petrea K Marklund att hon stött på en läkare som sagt att jo, mögel kan ju påverka bland annat sömn…
– Men hade du inte en svår barndom i alla fall?

I Sverige siktar man in sig på den negativa ”stressen” och undrar hur du bor, har det hemma, på jobbet? Det finns UMS:are som har uppmanats att byta man t.ex. Många tvingas byta jobb mot sin vilja. Man gör sjukdomen ”psykisk” eller ”social” och det är naivt, och jag misstänker att det är av politiska skäl man gör det.

80 % av de amerikanska kvinnorna i en studie hade kopparförgiftning och ett symtom är att man blir superstressad, kan knappt sitta still och man kan absolut inte sova.


Vi använder en hel del frekvensmusik inom UMS:

 

Föreläsning om bland annat den sömnlöshet som nästan alltid följer med

Efter femton år som svårt sjuk,  helt utdömd av överläkare att riskera att bli en grönsak på långvården, vände Petrea sig till UMS som använder amerikanska och indiska metoder … och hon är idag i nästan helt frisk. Hon mår faktiskt bättre idag än någonsin under sitt vuxna liv innan hon blev sjuk.

Petrea föreläser över hela landet, hon vet vad hon talar om och hon vet precis hur det är att ha bland annat mögeltoxiner i sig. Förfrågan sänds till petrea@utmattningsskolan.se.

”Från utbränd till att få ett liv igen”
Själva föreläsningen är cirka 60 minuter lång och inleds och avslutas med småprat och frågestunder, så sammanlagt ungefär en och en halv timme.

Välja ut minst 3 verktyg som sömnlösUnder föreläsningen behandlas bl.a. följande ämnen :

  • Hur gör man för att förebygga att bli sjuk?

  • Går det att bli helt återställd eller är man skadad för livet?

  • Kan det vara fysisk ohälsa som är en av orsakerna till utmattningsdepression?

  • Kan det vara så att kroppen faktiskt hänger ihop med knoppen?

Petrea är uppväxt i de djupa skogarna i Grangärde Finnmark några mil från Ludvika i södra Dalarna. Hon flyttade som artonåring till Stockholm och skulle aldrig återvända. Aldrig var efter ungefär femton år i storstaden, så numera bor hon i ett hus på en tallhed mitt i skogen. Hon arbetar som lärare med skapande på en folkhögskola och är konstnär i botten, en konstnär som under många år på grund av sjukdomen inte kunde måla.

Petrea berättar hur hon brakade “in i väggen” och ger sitt perspektiv på vad de olika diagnoserna hon har haft innebär, ME/cfs, utmattningsdepression, panikångest, ptsd, pem… Samt hur det är att leva med så lite energi att fika med en kompis och se pigg ut en dag innebar att sedan ligga platt i sängen, som att ha förtio graders feber i minst två dagar. Hur hon blev utredd och utdömd och bara sämre och sämre. Vi får veta vad hon sedan hittade för väg ut, och hur hon mår idag, att faktiskt alla de här diagnoserna numera är ett minne blott.

Vi får även tankar om vad man kan göra för att förebygga att bli sjuk och hur man kan göra för att som sjuk steg för steg vara detektiv i sitt eget liv och hitta sin egen väg att må bättre. Hon utger sig inte för att ha ett facit som hjälper alla, men hennes driv är att kanske kunna hjälpa någon. Kanske bara att starta någonstans.

 När hon läser om människor som har det som hon har haft det och är lika sjuka som hon har varit i fem, tio, tjugo år och om en vård som står och famlar, bollar människor emellan sig och inte vet vad den ska göra. så önskar hon att det i framtiden ska gå att samarbeta och plocka det bästa av världar. Att vården i Sverige kan ta till sig av forskning och metoder som finns utomlands. Metoder som bevisligen fungerar. Precis som vi idag godkänner akupunktur, något som var mumbo jumbo för inte alltför länge sedan.

Föreläsningen har visat sig vara omtyckt av de åhörare som deltagit. Petrea är en mycket levande och inspirerande själ, och hon är genuin och har en pondus i det hon säger, eftersom hon har mycket egenupplevda erfarenheter inom området – men samtidigt så är hon ingen besserwisser, för hon är väl medveten om att detta ämne är mycket komplext.
sömnlös

Publikreaktioner:

“Mycket bra med ”teatraliskt” målande beskrivningar. Det gjorde berättelsen levande och tydligt begriplig. Kram ”“Fantastisk berättelse. Blev oerhört berörd. Har levt med stress i många år som påverkar på alla sätt och ständigt nya symptom. Har heller aldrig sovit riktigt.Tagit sömntabletter i många år. Tack för hopp!”

 

Immun.se säljer 2 start-kit och även UMS-böckerna

Etiketter:

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *