2 problem? Både sömnlös och utmattad?

Både sömnlös och utmattad?Den finns i en onlineversion, som e-bok, häftad och ljudbok i bokhandeln och via biblioteken, och den finns även på engelska via Amazon t.ex och i vår egen interna bokhandel, se i menyn ovan.

Boken är en sammanslagning av Utmattningsskolans två böcker; ”Utmattad, Fri från hjärndimma” och ”Sömnlös, Fri från sömnstörning!” och ges nu ut i en reviderad volym och på mångas begäran.

Utmattad, Utmattningsskolan del 1: Fri från hjärndimma!

Dåligt minne, svårt att förstå information, konstant hjärndimma och en förlamande trötthet är bara några av alla de symptom som kännetecknar utmattning. Allt fler människor drabbas, trots det finns fortfarande ingen hjälp att få i den svenska sjukvården, men hjälpen finns utomlands.

Lena Holfve drabbades av akut utmattning och var nära att mista livet. Med hjälp av indiska läkare och ayurvedisk medicin tillfrisknade Lena igen och startade UMS, Utmattningsskolan.se, som är ett handlingsprogram för hur man med de asiatiska metoderna kan läka kroppen från utmattning.

Den är ett symtom och förgiftning ligger i princip alltid botten. Uran, koppar, alluminium, mögel och parasiter har varit vanliga rotorsaker bland Utmattningsskolans medlemmar där du kan läsa några av dem som berättar själva i domänen www.utmattad.net.

Programmet avgiftar brett och skonsamt samtidigt som immunförsvar byggs.

Utmattningsskolan del 2: Fri från sömnstörning är den andra delen av boken

Att inte kunna sova kan låta som en bagatell men om det är ett återkommande problem kan det inte bara vara en plåga utan också ha negativ effekt på livet och hälsan.

I boken får läsaren svar på både varför man sover dåligt, och hur man kan råda bot på sömnproblemen genom att samarbeta med kroppen istället för att motarbeta den.

Utmattningsskolan.se startade i juli 2016, och metoderna är prövade med stor framgång av tusentals svenskar som har löst sömnstörningsproblem för gott. Några av dem, som äntligen löst problemet och som nu sover, citeras i boken.

Samtliga texter i denna domän är skrivna av författaren Lena Holfve.

Både sömnlös och utmattad?

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *